Välkommen till vår nya hemsida

Tack för att du besöker vår nya hemsida. Tillsammans med Örebrobaserade kommunikationsbyrån 8190 har vi skapat en hemsida där det ska vara enkelt att hitta information om våra försäkringar, hur du anmäler en skada och hur du kommer i kontakt med oss. Vår förhoppning är att hemsidan ska upplevas som enkel, nära och personlig. Om du trots allt inte hittar vad du söker här är du alltid välkommen att kontakta oss. Vill du lämna feedback på hemsidan klicka här.

Fler nyheter och insikter

2023-11-22

Starkt tillskott till Nordeuropas personriskteam

Vi är otroligt glada att kunna välkomna Sophia Sandberg som kundansvarig till vårt personriskteam. Med 17 års branscherfarenhet, ett omfattande kontaktnät och med en gedigen kunskap har hon alla de nödvändiga verktygen som behövs för att framgångsrikt kunna utveckla Nordeuropas personportfölj. Sophia kommer direkt från vårt moderbolag, Gjensidige och har dessförinnan arbetat hos Movestic i 10 år. ”Jag ser fram emot att erbjuda marknaden en fullständig personriskpalett och att vara närmare kopplad till både produktutveckling och marknad. På så sätt tror jag Nordeuropa kan nå sin fulla potential. Teamwork makes dreamwork!” När Sophia inte vägleder förmedlare och samarbetspartners till smidiga och konkurrenskraftiga grupplösningar, så gillar hon att utmana sig själv på olika sätt. Hon tar sig gärna an nya äventyr och har bestigit både Kilimanjaro i Tanzania och hoppat fallskärm i Västerås. Sophia börjar sin anställning hos oss den 11:e december. Vi hälsar henne varmt välkommen till ”Nya” Nordeuropa.
2023-09-18

Flyttlasset har gått till Vasagatan 46

Måndagen den 18:e september var det äntligen dags för oss att flytta in i våra nya och nyrenoverade lokaler. Flyttlasset gick från Karlavägen till vår nya adress på Vasagatan 46 som är precis i korsningen Vasagatan – Kungsgatan, bara ett stenkast från centralstation i Stockholm. Fastigheten vi flyttar in i uppfördes 1881 och kontorsytan är på 147 kvm. Vi har renoverat lokalerna och behållit tidstypiska detaljer från denna tid såsom stukatur, takrosetter och höga socklar. Tillsammans med fantastiskt duktiga inredare och projektledare på Mod:group har vi nu skapat ett kontor som inte bara är väldigt vackert och härligt att arbeta inom, utan också ett kontor som stärker vårt varumärke.
2023-09-01

Stärkt samarbete med Alivia och Hjerta

Tack vare vårt samarbete med Alivia har Nordeuropa kunnat erbjuda cancervårdsförsäkring sedan 2019. Alivia har tillgång till världsledande expertis inom cancerforskning, och vi är stolta över att kunna bidra till att tusentals försäkringstagare får tillgång till rätt vård i rätt tid och en extra trygghet vid en cancerdiagnos. Genom att nu utvidga samarbetet till att inkludera Hjertas kunder kommer ännu fler att få kännedom om och tillgång till denna värdefulla cancervårdsförsäkring.